Fensi zaključek 2016 na Šempejn žuru

Konec leta se bliža, z njim pa tudi že tradicionalni Šempejn žur. Izvrstni šampanjec,pogostitev, glasba, rdeča preproga in ples – 27. 12. v klubu eMCe plac!

2016 s svojega koledarja počasi trga zadnje lističe. Na enem izmed poslednjih, natančneje, 5. od zadaj, pa je datum na veliko obkrožen s ta debelim flomastrom. 27. prihaja tradicionalni ŠŠK-jev zaključek leta, Šempejn žur!

Vstop bo, kot vedno, za super-nobel-urejene člane študentskega kluba prost (ostali pa se nam lahko pridružijo za ceno 3 €). Vabljeni na brezplačno pogostitev, zabavo, ples in sprehod po rdeči preprogi!

 • VRHUNSKA POGOSTITEV

  Kot vsako leto poprej, tudi letos ne bo manjkalo najfinejše penine z najrodovitnejšega griča severovzhodne Francije. Na jedilniku brezplačne pogostitve se še vedno kraljujočemu bifteku izbranih pljučnih filejev pridružujejo nove delikatese ŠŠK-jevih master Chefov.

 • IZVRSTNA GLASBA

  Se še spomniš benda, ki je igral na poslovilni zabavi bivšega predsednika ŠŠK? Če se ne, si zamudil noro žurko!
  Zibali se bomo ob slovenskih in tujih uspešnicah izpod prstov, ustnic, dlani in glasilk The Hišn’ga Benda!

 • POLNOČNI VALČEK

  Novost v programu Šempejn žura 2016, polnočni valček, pri ŠŠK-ju ni popolna novost. Idejo smo ukradli samostojnemu istoimenskemu projektu na enem izmed minulih izvedb dijaškega festivala Park s5 dogaja.

  Po tem, ko se boš s svojim ušmekanim izbrancem ali izbranko sprehodil po rdeči preprogi, pofotkal v najelegantnejših pozah in srknil hektoliter ali dva penine, se bosta, ko odbije polnoč, zavrtela v prazničnem plesu in se tudi uradno zazibala proti dva tisoč sedemnajstki!

 • KDAJ?

  27. 12. 2012

 • KJE?

  v klubu eMCe plac

 • OB KATERI URI?

  ob 21.00

 • DRESSCODE?

  FANCY // CREATIVE BLACK TIE // COCKTAIL

Vid Stropnik, 12. 12. 2016