INFO TOČKA SUBVENCIONRANE ŠTUDENTSKE PREHRANE:

Ponovno pri nas!

Izogni se čakanju v vrsti v študijskih središčih in si bone uredi kar v Velenju!

Kot vsako leto dosedaj se bo info pisarna ŠŠK (v klubu eMCe plac na strani Rdeče dvorane Velenje) ponovno preobrazila v INFO točko subvencionirane študentske prehrane, kjer si lahko študentje brezplačno uredijo študentske bone za študijsko leto 2018/2019!

INFO točka SŠP bo svoja vrata odprla v ponedeljek, 17. septembra 2018.

Kdaj si lahko uredim bone?

 • PONEDELJEK

  12.00 – 17.00

 • TOREK

  10.00 – 15.00

 • SREDA

  12.00 – 15.00

 • ČETRTEK

  12.00 – 17.00

 • PETEK

  9.00 – 15.00

POGOSTA VPRAŠANJA študentov

PRVIČ BOM IMEL BONE - KAJ POTREBUJEM?

Pred prihodom na INFO opravi spletno prijavo na povezavi: http://bit.ly/BoniZaBruceSSK
Zapiši, zapomni ali slikaj si številko prijave in se v 90 dneh od prijave zglasi na INFO točki (pri nas ). S seboj prinesi osebni dokument, potrdilo o vpisu na fakulteto in OSEBNI TELEFON.

Z referentom bosta preverila točnost podatkov in sredstvo identifikacije za uveljavljanje SŠP (beri poglavje NI TELEFONA? NI PANIKE!) Referent ti bo natisnil aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja prostih subvencij. Vso aktivnost lahko preglejuješ na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer boš na polju “aktivacija računa” tudi dokončno potrdil prijavo.

SVOJ VPIS V SISTEM LE PODALJŠUJEM - KAJ POTREBUJEM?

Študentje, ki ste v študijskem letu 2017/18 že bili vpisani v sistem, se osebno zglasite na točki SŠP (pri nas ). S seboj prinesite potrdilo o vpisu za študijsko leto 2018/19 in osebni dokument s sliko.

NI TELEFONA? NI PANIKE!

Večina študentov se za uveljavljanje “študentskih bonov” zanaša na uporabo telefonskega klica. Ob uveljavljanju se identificirajo s klicem na telefonsko številko na 1808 in predložitvijo osebnega dokumenta s sliko.

Če ti iz kakršnega koli razloga tovrstna identifikacija ne diši, se lahko odločiš tudi za izdelavo BREZSTIČNE KARTICE. Izdelava stane 15 €, dobavni rok pa traja do dva tedna. Kartico nato prevzameš pri nas.

Izogni se gneči in obišči Info točko SŠP v prostorih ŠŠK pisarne v klubu eMCe plac! (Šaleška cesta 3, Velenje).

Ob urejanju študentskih bonov se včlani še v ŠŠK.

Imamo polno norih ugodnosti!

Katja Ostreuh, 15. september 2018