Red love party s Čaga Boysi

V velenjski Max Klub prihaja najbolj rdeča & najbolj odtrgana zabava jeseni – Z Mondial travel organiziramo koncert s ČAGABOYSI!

ČagaBoys je novo ustanovljena skupina, ki prihaja iz Šaleške doline. Skupino sestavlja 10 fantov, ki jih poleg želje in okusa po dobri glasbi druži tudi ogromno skupnih interesov. S svojo energijo in pristopom naredijo dober žur in dobro čago kjerkoli se pojavijo v javnosti.

Preverjeno! Po tem, ko so navdušili na uvodu v letošnji Park s5 dogaja (ko so si oder delili z Zmelkoow in Repliko) smo jih ŠŠK-jevci v sodelovanju z Mondial travel povabili na otvoritev jesenske klubske sezone! V petek, 14. 10. bodo za žur z dresscodom – vse z dodatkom rdeče v velenjskem klubu MAX poleg energičnih pobov poskrbeli tudi Mondialovi resident DJ-i, vodniška ekipa z maturantskih izletov in Mondialova animacijska ekipa. Pa še nagradne igre bodo!

BREZPLAČEN VSTOP ZA ČLANE: STARE IN NOVE!

Stari in novi člani Šaleškega študentskega kluba imajo na RED LOVE party BREZPLAČEN VSTOP.

Če si član, se kot takega naznani na vhodu. Če to še nisi postal pa s seboj prinesi potrdilo o vpisu (na fakulteto ali srednjo šolo) in se včlani na licu mesta! Res se splača – več o ugodnostih, ki jih stalno ažuriramo, preberi tukaj.

Se vidimo v petek? 😉

Vid Stropnik, 10. 10. 2016