Stand up bo odprl jesensko sezono

Novo sezono študentskega dogajanja v klubu eMCe plac bodo požegnali štirje atentatorji trebušnih mišic

Šaleški študentski klub bo v jesenskem ciklu kluba eMCe plac poskrbel za trebušne bolečine! Ne, ne govorimo o tradicionalni peki pekočih perutničk, te bojo (kot vedno) noro okusne – v klub prihaja Stand up večer! Jernej Celec, Mirza Tvrtković, Rok Bohinc in Rok Škrlep obljubljajo, da bodo po več urah smejanja vaši solzni kanali izpraznjeni, trebušne mišice odrevenele in glas počen!

ŠŠK-jevci smo že znani po tem, da na stand-upih pokamo po šivih. Se še spomiš zadnjega obiska stand-up komikov v okviru letošnjega dijaškega festivala Park s5 dogaja? 😉

KDO PA NAS BO ZABAVAL TOKRAT?

JERNEJ CELEC

Jernej Celec je trenutno najbolj smešni slovenski zdravnik, ki prihaja iz Prekmurja, zadnja leta pa postaja eden najbolj prepoznavnih obrazov slovenske standup komedije. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice. Zasledili ste ga lahko v televizijski oddaji “Planet Standup”, na comedy roastu Vida Valiča, od oktobra naprej pa ga lahko spremljate na Voyo v novem slovenskem skeč showu “Skečoholiki”.

MIRZA TVRTKOVIĆ

V stand up komediji se je prvič preizkusil na open mic večerih v KUDu France Prešeren, s simpatičnostjo in šalami na račun svojega imena in porekla se je hitro priljubil publiki in organizatorjem. Nanizal je kar nekaj uspešnih nastopov, med drugim na mariborskih festivalih Lent in ŠpasFest, na Tednu mladih v Kranju in v Ljubljani v SitiTeatru. Širši publiki je znan predvsem po svojem nastopu na comedy roastu Vida Valiča.

ROK ŠKRLEP

Rok Škrlep je mladi up stand up komedije, ki prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem.

ROK BOHINC

Gorenjski komik, ki je znan predvsem po svojem globokem glasu in kratkih šalah. Je odličen improvizator in izkušen komik, ki ste ga lahko zasledili v oddajah “Planet Standup” in “Razred zase”.

Aktualni člani (redni in dijaki) imajo na dogodek prost vstop! Še letos nisi obnovil članstva? Nič ne de – s seboj prinesi potrdilo o vpisu za tekoče šolsko/študijsko leto. Tvoje članstvo bomo uredili pred vhodom! Poleg tega, da boš prišparal/a 3 €, ki bi jih sicer zapravil/a za vstopnino, pa te čaka še polno ostalih članskih ugodnosti!

V soboto prisedi k sorodni šaleški sovi – nor jesenski program pa se šele pričenja! O.O

Vid Stropnik, 14. 10. 2016