Spoznajte ŠŠK ekipo

Člani upravnega odbora kluba

Teodor Majcenovič

Teodor Majcenovič

Predsednik, vodja odbora za finančno-materialno poslovanje

Teodor želi v svojem prvem mandatu v klubu ustvariti čim bolj odprto in spodbudno okolje, saj se mu zdi pomembno, da mladi pomagajo pri kreiranju programa za njih same. Prav tako skrbi za tekoče delovanje kluba, organizacijo in motivacijo delovne ekipe in opravlja tudi vlogo vodje odbora za finančno in materialno poslovanje. Trenutno je vpisan na izredni študij Informatike na ŠCV.

Petja Plamberger

Petja Plamberger

Podpredsednica, vodja odbora za kulturo in program

Petja je študentka magistrskega študija psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru. V tem mandatu opravlja vlogo podpredsednice in vodje odbora za kulturo in zabavni program. Veseli se sodelovanja z novo ekipo in je vedno na voljo za kakršnokoli pomoč.

Pozdravljen, tujec! Imaš kakšno vprašanje o klubu in ne veš komu bi ga zastavil? Pišeš nam lahko tudi na info@ssk-klub.si 🙂

Eva Meh

Eva Meh

Članica UO, vodja odbora za odnose z javnostmi

Eva je študentka umetnostne zgodovine na Filozofski
fakulteti. Na področju PR želi vzdrževati in nadgrajevati tradicijo. Poudarja, da bo s svojo razširjeno ekipo v odboru skrbela za dobro informiranost in prezentacijo kluba. Veseli se tudi novih dogodkov in spoznavanja novih ljudi.

Brina Zamrnik

Brina Zamrnik

Članica UO, vodja odbora za izobraževanje in socialo

Kot vodja odbora za izobraževanje in socialo bi rada nadaljevala tradicijo projekta Razturi na maturi, hkrati pa organizirala še kakšno dodatno dejavnost, od katere bi vsak udeleženec odnesel kaj zase. Kot študentka magistrskega študija psihologije na Univerzi v Ljubljani želi uresničevati predvsem ideje povezane z duševnim zdravjem študentov.

Matevž Sušec

Matevž Sušec

Član UO, vodja odbora za članske ugodnosti

Matevž je študent dentalne medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in si želi nadaljevati z ustvarjanjem dogodkov, ki so namenjeni članom, vzpostavit kakšne nove partnerske pogodbe ter sklepati nove dogovore s potencialnimi ponudniki študentskih bonov.

Martin Golob

Martin Golob

Član UO, svetnik Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS

Martin je študent magistrskega študija na Fakulteti za strojništvo. Kot bivši predsednik ima veliko izkušenj na področju delovanja klubov in si v novem mandatu želi korenitih sprememb v širšem okolju študentskih organizacij Slovenije

Jaka Lesjak

Jaka Lesjak

Član UO, vodja odbora za šport

Jaka je študent magistrskega študija Psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani in si želi svojo strast do športa prenesti na člane kluba in med mladimi spodbujati športno udejstvovanje in gibanje.

Neli Poličnik

Neli Poličnik

Administratorka

Dolgoletna članica Neli Poličnik je študentka gastronomije in turizma na Višji strokovni šoli, BIC Ljubljana.

Karin Turner

Karin Turner

Zapisnikarica

Karin Turner je študentka magistrskega študija Kemije na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru in meni, da bo s svojo odgovornostjo in organiziranostjo vestno opravljala delo zapisnikarice.

Jošt Kodrič

Jošt Kodrič

Predsednik nadzorne komisije

Jošt Kodrič je dolgoletni član kluba in študent smeri Geografija FF LJ je v tem mandatu prevzel vlogo člana nadzorne komisije.

Amadej Šuperger

Amadej Šuperger

Član nadzorne komisije

Dolgoletni član Amadej Šuperger je študent matematike in tehnike na PEF LJ. V tem mandatu na klubu opravlja funkcijo člana nadzorne komisije.

Ana Šuperger

Ana Šuperger

Članica nadzorne komisije

Ana Šuperger je študentka notranje opreme na Fakulteti za dizajn. V svojih dijaških letih je bila tudi članica Dijaške sekcije ŠŠK, v prejšnjih dveh mandatih pa je opravljala vlogo Vodje odbora za kulturo in zabavni program. Veseli se novih izzivov in sodelovanja z novo ekipo.