Spoznajte ŠŠK ekipo

Člani upravnega odbora kluba

Martin Golob

Martin Golob

Predsednik

Predsednik Šaleškega študentskega kluba v svojem drugem mandatu skrbi za tekoče delovanje kluba, organizacijo in motivacijo delovne ekipe. Poleg funkcije predsednika opravlja tudi vlogo vodje odbora za finančno in materialno poslovanje. Zaključuje diplomski študij v smeri strojništva na prvi stopnji na Univerzi v Ljubljani.

Matija Tratnik

Matija Tratnik

Podpredsednik, vodja odbora za šport

Dolgoletni član kluba in študent na Fakulteti za šport v tem mandatu opravlja funkcijo podpredsednika in vodje odbora za šport. Prizadeva si k razširitvi raznolikih športnih dejavnosti in zdravega načina življenja med mladimi in to na zabaven način.

Pozdravljen, tujec! Imaš kakšno vprašanje o klubu in ne veš komu bi ga zastavil? Pišeš nam lahko tudi na info@ssk-klub.si 🙂

Ana Šuperger

Ana Šuperger

Članica UO, vodja odbora za kulturo in zabavni program

Ana Šuperger je študentka notranje opreme na Fakulteti za dizajn. Je velika ljubiteljica vseh vrst umetnosti, od arhitekture, likovne, literarne, vse do glasbe. V svojih dijaških letih je bila tudi članica Dijaške sekcije ŠŠK, v letošnjem mandatu pa je postala Vodja odbora za kulturo in zabavni program. V sodelovanju s ŠŠK, eMCe placom in Mladinskim centrom je letos vodila prenovo podobe eMCe placa.

Amaris Djordjević

Amaris Djordjević

Članica UO, vodja odbora za odnose z javnostjo, tajnica

Amaris Djordjević je študentka Gea College, smer podjetništvo. V mandatu opravlja funkcijo vodje odbora za odnose z javnostmi in tajnice. Prizadeva si k razširitvi ŠŠK-ja med mlade in dobiti nove člane ter jih seznaniti z aktivnostmi in projekti, ki jih ponujamo.

Teodor Majcenovič

Teodor Majcenovič

Član UO, vodja ugodnosti za člane

Teodor Majcenovič je študent psihologije na Filozofski fakulteti na Univerzi v Ljubljani. V tem mandatu opravlja vlogo vodje odbora za članske ugodnosti.

Blaž Pelko

Blaž Pelko

Član UO, svetnik Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS

Blaž Pelko je študent Inženirstva materialov na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. V tem mandatu opravlja vlogo svetnika Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS.

Petja Plamberger

Članica UO, vodja odbora za izobraževanje in socialo, referent za dijake

Petja Plamberger je študentka psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru. V tem mandatu opravlja vlogo vodje odbora za izobraževanje in socialo.

Neli Poličnik

Neli Poličnik

Administratorka

Dolgoletna članica Neli Poličnik je študentka gastronomije in turizma na Višji strokovni šoli, BIC Ljubljana.

Ana Brunčić

Ana Brunčić

Prodajalka kart

Ana Brunčić je dolgoletna članica Šaleškega študentskega kluba in študentka Znanosti o živalih na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Na klubu že več let opravljala vlogo administratorke in prodajalke kart.

Anja Rošer

Anja Rošer

Grafično oblikovanje

Anja Rošer je študentka smeri Grafične in interaktivne komunikacije na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. V tem mandatu na klubu opravlja vlogo grafične oblikovalke.

Nina Meh

Nina Meh

Zapisnikarica

Nina Meh je študentka smeri EMŠ Farmacija na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. Nina zase pravi, da ji hitri prstki prav pridejo pri pisanju vseh idej, ki jih imajo člani UO.

Jošt Kodrič

Jošt Kodrič

Predsednik nadzorne komisije

Jošt Kodrič je dolgoletni član kluba in študent smeri Geografija FF LJ je v tem mandatu prevzel vlogo člana nadzorne komisije.

Amadej Šuperger

Amadej Šuperger

Član nadzorne komisije

Dolgoletni član Amadej Šuperger je študent matematike in tehnike na PEF LJ. V tem mandatu na klubu opravlja funkcijo člana nadzorne komisije.

Jaka Breznik

Jaka Breznik

Član nadzorne komisije

Jaka Breznik je študent smeri Tehnično upravljanje nepremičnin na FGG LJ. V tem mandatu na klubu opravlja vlogo predsednika nadzorne komisije.