Spoznajte ŠŠK ekipo

Člani upravnega odbora kluba

Martin Golob

Martin Golob

Predsednik

Predsednik Šaleškega študentskega kluba v svojem prvem mandatu skrbi za tekoče delovanje kluba, organizacijo in motivacijo delovne ekipe. Poleg funkcije predsednika opravlja tudi vlogo vodje odbora za finančno in materialno poslovanje. Sicer je absolvent strojništva na prvi stopnji na Univerzi v Ljubljani.

Matija Tratnik

Matija Tratnik

Podpredsednik, vodja odbora za šport

Dolgoletni član kluba in študent na Fakulteti za šport v tem mandatu opravlja funkcijo podpredsednika in vodje odbora za šport. Prizadeva si k razširitvi raznolikih športnih dejavnosti in zdravega načina življenja med mladimi in to na zabaven način.

Pozdravljen tujec! Imaš kakšno vprašanje o klubu, pa ne veš komu bi ga zastavil? Pišeš nam lahko tudi na info@ssk-klub.si 🙂

Ana Šuperger

Ana Šuperger

Članica UO, vodja odbora za kulturo in zabavni program

Ana Šuperger je študentka 3. letnika notranje opreme na Fakulteti za dizajn. Je velika ljubiteljica vseh vrst umetnosti, od arhitekture, likovne, literarne, vse do glasbe. V svojih dijaških letih je bila tudi članica Dijaške sekcije ŠŠK, v letošnjem mandatu pa je postala Vodja odbora za kulturo in zabavni program. V sodelovanju s ŠŠK, eMCe placom in Mladinskim centrom je letos vodila prenovo podobe eMCe placa.

Amaris Djordjević

Amaris Djordjević

Članica UO, vodja odbora za odnose z javnostjo, tajnica

Amaris Djordjević je študentka prvega letnika Gea College, smer podjetništvo. V novem mandatu opravlja funkcijo vodje odbora za odnose z javnostmi in tajnice. Prizadeva si k razširitvi ŠŠK-ja med mlade in dobiti nove člane ter jih seznaniti z aktivnostmi in projekti, ki jih ponujamo.

Jošt Kodrič

Jošt Kodrič

Član UO, svetnik Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS

Jošt Kodrič je študent 3. letnika Geografije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. V tem mandatu opravlja vlogo svetnika v Svetu Zveze ŠKIS in Svetu ŠOLS. Na klubu se zavzema za dober prenos znanja in vsesplošno izboljšanje delovanja kluba.

Blaž Pelko

Blaž Pelko

Član UO, vodja odbora za članske ugodnosti

Blaž Pelko je študent 1. letnika smeri Inženirstvo materialov na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. V tem mandatu opravlja vlogo vodje odbora za članske ugodnosti.

Rok Kovač

Rok Kovač

Član UO, vodja odbora za izobraževanje in socialo, referent za dijake

Rok Kovač je študent 1. letnika na drugi stopnji, smer Obramboslovje in varnostne študije na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. V tem mandatu opravlja vlogo vodje odbora za izobraževanje in socialo.

Špela Zlodej

Špela Zlodej

Administratorka

Dolgoletna članica Špela Zlodej je absolventka druge stopnje Laboratorijske biomedicine na FFA LJ. Na klubu že več let opravlja vlogo administratorke.

Ana Brunčić

Ana Brunčić

Administratorka

Ana Brunčić je dolgoletna članica Šaleškega študentskega kluba in študentka tretjega letnika Zootehnike na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Na klubu že več let opravlja vlogo administratorke.

Anja Rošer

Anja Rošer

Grafično oblikovanje

Anja Rošer je študentka 2. letnika smeri Grafične in interaktivne komunikacije na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. V tem mandatu na klubu opravlja vlogo grafične oblikovalke.

Nina Meh

Nina Meh

Zapisnikarica

Nina Meh je študentka smeri EMŠ Farmacija na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. Nina zase pravi, da ji hitri prstki prav pridejo pri pisanju vseh idej, ki jih imajo člani UO.

Jaka Breznik

Jaka Breznik

Predsednik nadzorne komisije

Jaka Breznik je študent 1. letnika smeri Tehnično upravljanje nepremičnin na FGG LJ. V tem mandatu na klubu opravlja vlogo predsednika nadzorne komisije.

Amadej Šuperger

Amadej Šuperger

Član nadzorne komisije

Dolgoletni član Amadej Šuperger je študent 3. letnika matematike in tehnike na PEF LJ. V tem mandatu na klubu opravlja funkcijo člana nadzorne komisije.

Vid Stropnik

Vid Stropnik

Član nadzorne komisije

Vid Stropnik je dolgoletni član kluba in študent drugega letnika Podatkovne znanosti na FRI UL je v tem mandatu prevzel vlogo člana nadzorne komisije.