Spoznajte ŠŠK ekipo

Člani upravnega odbora kluba

Jošt Kodrič

Jošt Kodrič

Predsednik

Predsednik Šaleškega študentskega kluba v svojem drugem mandatu skrbi za tekoče delovanje kluba, organizacijo in motivacijo delovne ekipe. Poleg funkcije predsednika opravlja tudi vlogo vodje odbora za finančno in materialno poslovanje. Sicer je študent tretega letnika Geografije na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

Uršika Holešek

Uršika Holešek

Podpredsednica, Svetnica ŠKIS

Dolgoletna članica kluba in študentka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na FDV LJ ob svojih podpredsedniških obveznostih na klubu vodi tudi odbor za odnose z javnostmi in opravlja svoje dolžnosti na nacionalni ravni kot svetnica Zveze ŠKIS.

Pozdravljen tujec! Imaš kakšno vprašanje o klubu, pa ne veš komu bi ga zastavil? Pišeš nam lahko tudi na info@ssk-klub.si 🙂

Jaka Breznik

Jaka Breznik

Član UO, blagajnik, svetnik ŠOLS in vodja regije 03

Jaka Breznik je študent 1. letnika smeri Tehnično upravljanje nepreničnin na FGG LJ. V tem mandatu na klubu opravlja vlogo blagajnika, poleg tega pa na nacionalni ravni opravlja vlogi vodje regije 03 na Zvezi ŠKIS svetnika na svetu ŠOLS.

Špela Zlodej

Špela Zlodej

Članica UO, tajnica, vodja odbora za izobraževanje, socialo in šport

Dolgoletna članica Špela Zlodej je študentka zadnjega letnika Laboratorijske biomedicine na FFA LJ. V tem mandatu opravlja vlogo tajnice, poleg tega pa je tudi vodja odbora za izobraževanje, socialo in šport.

Vid Stropnik

Vid Stropnik

Član UO, vodja odbora za članske aktivnosti in ugodnosti

Dolgoletni član kluba in študent prvega letnika Podatkovne znanosti na FRI UL je v tem mandatu prevzel vlogo vodje odbora za članske aktivnosti in ugodnosti.

Amadej Šuperger

Amadej Šuperger

Član UO, vodja odbora za kulturo in zabavni program

Dolgoletni član Amadej Šuperger je študent 2. letnika matematike in tehnike na PEF LJ. V tem mandatu na klubu opravlja funkcijo vodje odbora za kulturo in zabavni program.

Domen Mošmondor

Domen Mošmondor

Član UO, vodja tehnike

Domen Mošmondor obiskuje 2. letnik strojništva na VSŠ Celje. V tem mandatu ponovno opravlja vlogo vodje tehnike.

Ana Brunčić

Ana Brunčić

Administracija
Leja Aristovnik

Leja Aristovnik

Grafično oblikovanje

Delovni prostori

Nahajamo se v klubu eMCe plac, Šaleška cesta 3 Velenje, kjer imamo vsak teden tudi uradne ure. Uradne ure potekajo ob petkih in sobotah med 17.00 in 19.00.