Lov z objektivom: BREZPLAČNI foto tečaj

Šaleški študentski klub v prvih dveh decembrskih sobotah organizira brezplačni foto tečaj za začetnike!

Na tečaju fotografije bodo udeleženci podrobneje spoznali delovanje digitalnih zrcalnorefleksnih (DSLR) fotoaparatov, nastavitve, kompozicijo in uporabo umetnih svetlobnih virov. Potekal bo prvo in drugo soboto v decembru, torej 3. in 10. 12. 2016 ob 11. uri.

Tečaj bo vodil Goran Petrašević (Peshovski photography). Primere njegovih mojstrovin si oglejte na levi, več njegovega dela dostopnega na njegovi facebook strani.

Program

Tečaj bo vsebinsko ločen na teoretični in praktični del, na obeh izmed katerih bodo udeleženci pridobili mnogo uporabnega znanja! Natančnejši program dela:

Prijava

Zaradi velikega števila zainteresiranih in omejenega števila mest so na fotografski tečaj obvezne predprijave.

S predprijavo na spodnjem gumbu se posameznik zavezuje, da se strinja s pogoji sodelovanja, da ima SVOJ DSLR (ali drugi ustrezni) fotografski aparat ter da se bo udeležil obeh delov brezplačnega tečaja. Prijava je uspešna šele, ko posameznik prejme potrditveno e-pošto (poslana bo masovno, vsem prijavljenim – tako da brez skrbi, če e-pošte ne dobiš nemudoma po prijavi! :)) in se nanjo odzove v roku 2 dni.

S kakršnimikoli vprašanji o tečaju se lahko obrnete na facebook stran Šaleškega študentskega kluba ali na vid.stropnik@ssk-klub.si.

PODATKI O TEČAJU

KJE: Regionalni multimedijski center Kunigunda

KDAJ: 3. 12. in 10. 12.

OB KATERI URI: ob 11.00

15

Na tečaju je število mest omejeno!

OBVEZNA OPREMA

Vsak udeleženec naj na tečaj prinese svoj digitalni fotografski aparat (DSLR) ali boljši sistemski oz. kompaktni aparat, ki omogoča spreminjanje zaslonke in časa pri fotografiranju.

Vid Stropnik, 20. 11. 2016