Praznični klepet z največkrat nagrajeno slovensko modno oblikovalko

V sodelovanju s SAŠA inkubatorjem bomo na naslednjem izmed Podjetniških pogovornih večerov v petek, 9. 12. ob 18.00 v PC Standard govorili z Majo Ferme.

Maja Ferme

Maja Ferme

modna oblikovalka

V prazničnem decembru na podjetniškem večeru gostimo največkrat nagrajeno slovensko modno oblikovalko Majo Ferme.

Sodelovala je s številnimi mednarodnimi in domačimi podjetji (BHS skupina, Unilever …), lani pa je sodelovanje sklenila z največjo hollywoodsko filmsko in produkcijsko hišo Warner Bros., za katero je izdelala kolekcijo, ki se ponaša z osveženim dizajnom klasičnih karakterjev Looney Tunesa.

Vsa dela Maje Ferme so eksplozija kreativnosti. S trdim delom, izjemnim občutkom za estetiko in velikim talentom je končala študij na NTF in se izobraževala tudi v New Yorku, kjer se je kot prva Slovenka predstavila s samostojno revijo. Za svoje delo je prejela kar nekaj nagrad, v sodelovanju s Steklarno Rogaška je oblikovala kristalen nakit, njene kreacije pa sta med drugim nosili operni divi Anna Netrebko in Elina Garanča.

  • KDAJ?

    V petek, 9. 12. 2016

  • KJE?

    v PC Standard, Velenje

  • OB KATERI URI?

    Ob 18.00!

Vstop na dogodek z gostjami z M-dance studia, zakuhančkom in sladkim presenečenjem je, kot vedno – brezplačen. Vseeno pa je zaželena predhodna prijava na zgornji povezavi! 🙂

S klikom na gumb si zagotovi mesto ZDAJ!

Vid Stropnik, 7. 12. 2016