INFO točka subvencionirane študentske prehrane v Velenju znova odprta!

Med uradnimi urami bo v ŠŠK INFO pisarni možen breplačen vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane in podaljšanje upravičenosti do subvencij za novo študijsko leto 2016/17.

Pisarna Šaleškega študentskega kluba bo v poletno-jesenskem času spremenjena v INFO točko subvencionirane študentske prehrane. Med uradnimi urami bo možen breplačen vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane in podaljšanje upravičenosti do subvencij za novo študijsko leto 2016/17. INFO točka se odpira z današnjim dnem, 19. septembrom 2016, obratovala pa bo s posebnim delovnim časom.
Subvencioniranja prehrane ni treba urejati v mestu, kjer ima sedež tvoja fakulteta. Študentje, ki boste med letom potovali v Ljubljano, Maribor ali na obalo se lahko izognete gnečam v večjih študijskih središčih in že pred začetkom novega študijskega leta uredite subvencioniranje v domačem kraju.

Delovni čas INFO točke

PONEDELJEK 13:00 – 17:00

TOREK zaprto

SREDA 10:00 – 14:00

ČETRTEK 17:00 – 19:00

PETEK 17:00 – 19:00

SOBOTA in NEDELJA zaprto

Izogni se gneči in obišči Info točko SŠP v prostorih ŠŠK pisarne v klubu eMCe plac! Ne veš, kako poteka vpis v sistem SŠP? Več spodaj:

PRVI VPIS V SISTEM SŠP (BRUCI)

Najprej na povezavi http://bit.ly/2c5Wmn9 opraviš spletno prijavo.
Na zgornjem delu vpisnega obrazca se bo izpisala številka prijavnice, s katero se v roku 90 dni od izpolnitve prijavnice na spletu osebno zglasi na najbljižji točki SŠP (INFO pisarna ŠŠK). S seboj prinesi tudi osebni dokument, dokazilo o statusu za tekoče študijsko leto (potrdilo o vpisu) in OSEBNI TELEFON. Z referentom bosta na točki SŠP preverila točnost vpisanih podatkov. Na točki SŠP boš izbral tudi sredstvo, s katerim se boš identificiral pri koriščenju subvencionirane prehrane (telefonska številka ali brezkontaktna čip kartica (15 €, dobavni rok 2 tedna)).
Referent ti bo natisnil aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja prostih subvencij. Vso aktivnost lahko preglejuješ na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer boš na polju “aktivacija računa” tudi dokončno potrdil prijavo.

PONOVNI VPIS V SISTEM SŠP

Študentje, ki ste v študijskem letu 2015/16 že bili vpisani v sistem, se osebno zglasite na točki SŠP. S seboj prinesite potrdilo o vpisu za študijsko leto 2016/17 in osebni dokument. Svojo aktivacijsko kodo in elektronski naslov po ponovni registraciji v sistem vpišete na spletni strani
Za študente, ki ste v študijskem letu 2015/2016 že bili vpisani v sistem, pa velja, da se prav tako osebno oglasite na točki SŠP, prinesete potrdilo o vpisu za študijsko leto 2015/16 in osebni dokument. Svojo aktivacijsko kodo in elektronski naslov po ponovni registraciji v sistem vpišete na spletni strani http://bit.ly/2cmk3pv . Tu boste lahko pregledovali pretekle porabe intrenutno stanje prostih subvencij.

Se vidimo na INFO točki SŠP! Ko pa si že tam, pa se včlani še v Šaleški študentski klub, če tega še nisi storil! 😉

Vid Stropnik, 19. 9. 2016