Začetek cikla podjetniških pogovornih večerov

ŠŠK v sodelovanju s SAŠA inkubatorjem in PC standard predstavlja nov cikel pogovornih večerov o podjetništvu, na prvem izmed katerih bo v petek, 11. 11. 2016 ob 18.00, gostoval Matej Avanzo

Šaleški študentski klub v sodelovanju s SAŠA inkubatorjem pripravlja cikel pogovornih večerov, kjer bomo gostili uspešne podjetnike, ki bodo z obiskovalci delili zgodbe in nasvete, kako uspešno začeti s startupom.

Gre za neformalno druženje, kjer bodo obiskovalci imeli možnost direktne interakcije z našimi gosti in širjenja svoje socialne mreže, ki predstavlja temelj za izgradnjo posameznikove kariere.

Matej Avanzo

Matej Avanzo

Gost na prvem podjetniškem večeru

V petek, 11. 11. 2016, na prvem večeru v ciklu večih, gostimo Mateja Avanza, ki je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EP do 20 let v letih 2007 in 2012 ter EuroBasketa 2013, aktualni direktor rokometnega kluba Gorenje Velenje, član sveta Fundacije za šport ter tekmovalne komisije FIBA Europe.

Lani je odprl tudi svoje podjetje Sportanzo, d.o.o., ki se ukvarja z organizacijo vrhunskih špotnih priprav, izdelavo ali svetovanjem pri načtrovanju celostne marketinške strategije in iskanju sponzorskih partnerstev za športne subjekte ter pripravo novodobnih in inovativnih rešitev na področju komunikacij.

Kljub mladosti se ponaša z bogatimi izkušnjami na področju marketinga, komunikacije ter organizacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.

Podjetniški večer se bo zgodil:

Petek, 11. 11. 2016

18.00

PC Standard Velenje

Vstop je prost, rezervacija pa zaradi omejenega števila mest obvezna! Se vidimo! 😉

Vid Stropnik, 9. 11. 2016