Boni v Velenju!

Info točka subvencionirane študentske prehrane

❗️ INFO točka SŠP letos le za bruce ❗️

Izogni se čakanju v dolgih vrstah v študijskih središčih in si Subvencionirano študentsko prehrano (Bone) uredi kar v Velenju!

? POGOSTA VPRAŠANJA ?

A KEJ STANE?
Ne, vpis v sistem SŠP je brezplačen!
LOKACIJA?
Prostori ŠŠK pisarne v klubu eMCe plac! (Šaleška cesta 3, Velenje).
KDAJ?
INFO točka SŠP je odprta med delovnim tednom. Delovni čas je sledeč:
14. 9. – 18. 9.
Torek – petek: 10.00 – 16.00
21. 9. – 25. 9.
Ponedeljek, torek, četrtek, petek: 8.00 – 12.00
❗️ Urejanje bonov ni možno med uradnimi urami kluba ❗️

PRVIČ BOM IMEL BONE – KAJ MORAM STORITI?

Pred prihodom na INFO opravi spletno prijavo na povezavi: http://bit.ly/BoniZaBruceSSK
Zapiši, zapomni ali slikaj si številko prijave in se v 90 dneh od prijave zglasi na INFO točki (pri nas ). S seboj prinesi osebni dokument, potrdilo o vpisu na fakulteto in OSEBNI TELEFON. Z referentom bosta preverila točnost podatkov in sredstvo identifikacije za uveljavljanje SŠP (beri poglavje NI TELEFONA? NI PANIKE!) Referent ti bo natisnil aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja prostih subvencij. Vso aktivnost lahko preglejuješ na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer boš na polju “aktivacija računa” tudi dokončno potrdil prijavo.

SVOJ VPIS V SISTEM ZGOLJ PODALJŠUJEM ❗️ NOVO ❗️

Študentje, ki ste v študijskem letu 2019/20 že bili vpisani v sistem (in ste v zadnjih dveh letih imeli status) svoj vpis podaljšate kar preko spleta (več info na: https://www.studentska-prehrana.si/?fbclid=IwAR1pGm7MWR5IfNA-LoSs0LftNkd2hAOgo-INNUIsLMPNifx_4RU_Td_9HxU)
NI TELEFONA? NI PANIKE!
Večina študentov se za uveljavljanje “študentskih bonov” zanaša na uporabo telefonskega klica. Ob uveljavljanju se identificirajo s klicem na telefonsko številko na 1808 in predložitvijo osebnega dokumenta s sliko.
Če ti iz kakršnega koli razloga tovrstna identifikacija ne diši, se lahko odločiš tudi za izdelavo BREZSTIČNE KARTICE. Izdelava stane 15 €, dobavni rok pa traja do dva tedna. Kartico nato prevzameš pri nas.
LOKACIJA ŠTUDIJA
Študentje, ki boste tekom študijskega leta znanje pridobivali v Ljubljani, Mariboru ali na obali – vpisa v sistem SŠP NI treba urejati v mestu, kjer ima sedež tvoja fakulteta. Vse lahko urediš pri nas in se izogneš gužvi v študijskem središču.
Izogni se gneči in obišči Info točko SŠP v prostorih ŠŠK pisarne v klubu eMCe plac! (Šaleška cesta 3, Velenje)

Martin, 13. september 2020