INFO TOČKA SUBVENCIONRANE ŠTUDENTSKE PREHRANE: Znova pri nas!

Izogni se čakanju v vrsti v študijskih središčih in si bone uredi kar v Velenju!

Izogni se čakanju v vrsti v študijskih središčih in si bone uredi kar v Velenju!
INFO pisarna ŠŠK (V Klubu eMCe plac na strani Rdeče dvorana Velenje) bo oz. je pred začetkom študijskega leta spremenjena v INFO točko, kjer se študentje lahko BREZPLAČNO vpišejo v sistem subvencionirane študentske prehrane. Te zanima več podrobnosti? Beri dalje!

Kdaj Delamo?

  • PONEDELJKI

    13.00 – 17.00

  • SREDE

    10.00 – 14.00

  • ČETRTKI in PETKI

    13.00 – 17.00

Izjeme v deovnem času:
2. 10. od 10.00 – 16.00
28. in 29. 9. od 10.00 – 17.00

Vse do 15. 8. 2017!

POGOSTA VPRAŠANJA

PRVIČ BOM IMEL BONE - KAJ MORAM STORITI?

Pred prihodom na INFO opravi spletno prijavo na povezavi: http://bit.ly/BoniZaBruceSSK
Zapiši, zapomni ali slikaj si številko prijave in se v 90 dneh od prijave zglasi na INFO točki (pri nas 🙂 ). S seboj prinesi osebni dokument, potrdilo o vpisu na fakulteto in OSEBNI TELEFON. Z referentom bosta preverila točnost podatkov in sredstvo identifikacije za uveljavljanje SŠP (beri poglavje NI TELEFONA? NI PANIKE!) Referent ti bo natisnil aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja prostih subvencij. Vso aktivnost lahko preglejuješ na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer boš na polju “aktivacija računa” tudi dokončno potrdil prijavo.

SVOJ VPIS V SISTEM ZGOLJ PODALJŠUJEM

Študentje, ki ste v študijskem letu 2016/17 že bili vpisani v sistem, se osebno zglasite na točki SŠP (pri nas 🙂 ). S seboj prinesite potrdilo o vpisu za študijsko leto 2017/18 in osebni dokument s sliko.

NI TELEFONA? NI PANIKE!

Večina študentov se za uveljavljanje “študentskih bonov” zanaša na uporabo telefonskega klica. Ob uveljavljanju se identificirajo s klicem na telefonsko številko na 1808 in predložitvijo osebnega dokumenta s sliko.
Če ti iz kakršnega koli razloga tovrstna identifikacija ne diši, se lahko odločiš tudi za izdelavo BREZSTIČNE KARTICE. Izdelava stane 15 €, dobavni rok pa traja do dva tedna. Kartico nato prevzameš pri nas.

Izogni se gneči in obišči Info točko SŠP v prostorih ŠŠK pisarne v klubu eMCe plac! (Šaleška cesta 3, Velenje).

Aja – Ob urejanju subvencionirane prehrane se včlani še v ŠŠK. Imamo polno norih ugodnosti! 😉

Vid Stropnik, 27. 9. 2017