Mosh Till You Drop IV

Official MetalDays warm up

  • DAN

    4. maj 2018

  • Kdaj

    ob 21. uri

  • Kje

    klub eMCe plac

Že je leto naokoli in Železni aktivizem znova brusi jeklo v vratovih velenjskih metalcev – vrača se Mosh ’til you drop!

METALDAYS festival nam res ni potrebno predstavljati.. edino, kar lahko izpostavimo, je to, da so letos znoreli in sestavili line up, ki te sezuje.

Tudi v četrti izvedbi tradicionalnega dogodka po lokalno društvo za promocijo metal glasbe podelilo tedensko vstopnico za največji kovinarski festival v sloveniji Metaldays, ki bo tudi letos, kot je to storil v minulih avgustih, okupiral tolmin.

VSTOPNICE za tapravi MetalDays warm up:                                                         Predprodaja vstopnic po ceni 21 €. Na dan koncerta 25 €.


(sic) LINE UP švasanja

  ROTTING CHRIST 

Kultna black metal zasedba, ki prihaja iz Grčije in že tri desetletja navdušuje Evropo, kot preostali svet, z svojimi mističnimi uroki. Letos beležijo 30 let obstoja in v to čast bodo, 23.03. pri založbi Season of Mist izdali album Greatest Spells, ki bo izbor najboljših urokov, ter še nekaj do sedaj ne izdanih pesmi.

  INFEST 

Srbski deaththrasherji natančneje iz Jagodine in Beograda. Band je ugledal luč sveta leta 2002. Že od samega začetka črpajo norost in energijo iz deaththrash žanra in so do sedaj izdali 5 celovečerna albuma, dva demo albuma in en EP album. V svojih 16. Letih so Infest eden izmed najbolj aktivnih skupin iz regije in so igrali že na mnogih festivalih, imeli 6 evropskih turnej, ter bili predskupinam velikanom kot so Kataklysm, Sodom, Sinister, Keep Of Kalessin in še mnogo več..

  KHOLN 

Black metal skupina, ki je bila ustavljena pozimi leta 2013, kot nadgradnja black metal projekta, ki ga je začel basist Chrnobog. Kasneje so se mu pridružili še ostali člani Varpulis na kitari, Vrag na vokalu in Morgoth na bobnih. V letu 2015 so posneli prvi demo pod imenom Wrath of the Forgotten, ki je naznanil prihod prvega albuma, ki ga je možno pričakovati letos.

  NATURE 

Obujenje speče kranjske pošasti s precejšnjo infuzijo sveže krvi ter z novo nastalim apetitom za osvajanje odrov širom Slovenije in dlje. Z vrtoglavimi tempi, nemogočimi riffi in surovimi kriki ustvarjajo prvovrsten progresiven death metal masaker, katerega moči uspe pobegniti le redkim.

Hitro, preprosto in varno do vstopnic na:

https://olaii.com/event/278/mosh-till-you-drop-iv-official-metaldays-warm-up

in na prodajnih mestih:

Stay (sic).

Katja Ostreuh, 28. april 2018