ŠŠKoncert: Zablujena Generacija in TAKE OFF

Salonske pankse s skupnim imenom Zablujena generacija je zavidljiva odrska kilometerina iz fantov, ki s tremi akordi prepričujejo dekleta s sosednje ulice spremenila v unikatno koncertno atrakcijo. Z znanjem novih akordov in kerozinom v žilah prihajajo prepričevat dekleta in fante pod oder eMCeja.

Oder jim bodo ogreli virtuozni konjiški funkiči Take OFF, ki imajo z velenjsko publiko neporavnane račune – na letošnjem Dnevi Mladih in Kulture – DMK jim je namreč vreme sfižilo možnost nastopa – 12. bodo zažgali še za nazaj!

VSTOPNINA: 7 €

za člane ŠŠK: 3 €

ZABLUJENA GENERACIJA

Ti panksi so na odru rojeni in oder je njihov dom!

Bend ima za sabo posnetih šest studijskih albumov, kar pomeni šest različnih zgodb občutenja in posledično delovanja, katerih rdeča nit je definitivno spontanost, z energijo našponana melodika in v stilu dobrih starih Ramonesov razmišljanje na način – brez filozofije.

TAKE OFF

Njihova glasbena “kariera” se je začela poleti 2007, ko so se Rene, Matic in Alen odločili narediti nekakšen band. In tako so začeli preigravat stare rock standarde, ki so pri srcu (“poslušljivi”) tako mlajšim kot tudi starejšim ljudem. Trenutno fantje ustvarjajo avtorske komade ter se posvečajo širjenju svojega glasbenega repertoarja. 

Katja Ostreuh, 26. september 2018